Vezi Filme Online

Tutorialul Vezi Filme Online este creat special pentru cei care nu stiu cum pot vedea un film online pe site-ul www.filmgratis.ro. Aceste filme online se pot vedea fara intrerupere, toate avand subtitrare in romana, fiind foarte usor de vizionat. Pentru mai multe detalii urmariti acest tutorial pas cu pas, pentru vizionarea unui film online gratis.

 

Pasul 1

Primul lucru care va trebui sa il face-ti inainte de vizionarea unui film online, va fi vizionarea trailerului, care va permite sa va decide-ti in privinta filmului. Acesta va avea intotdeauna scris deasupra, cuvantul Trailer, pentru a putea fi recunoscut cu usurinta.

 

 

Pasul 2

Trailerul va avea calitatea default 360p pentru a putea fi vizionat si de utilizatorii care au o conexiune la internet mai slaba. Pentru a modifica calitatea, va trebui sa setati din partea din dreapta, de jos a playerului, dand click pe o calitate superioara si anume 480p sau 720p.

 

Pasul 3

Filmul Online il veti gasi intotdeauna sub Trailer, avand scris cuvantul Film Online deasupra playerului. De asemenea filmul poate avea doua parti si va avea scris Partea I si Partea II, scris deasupra playerului.

 

Pasul 4

Urmatorul pas va fi alegerea calitatii filmului, in cazul in care acesta detine o calitate superioara de 360p si modificarea acestuia in 480p sau 720p, in functie de preferintele si viteza de internet a fiecaruia.

 

Pasul 5

Acest pas consta in pornirea playerului si punerea acestuia pe pauza pentru incarcarea barei de progress a playerului. Acesta se va mentine pe pauza timp de 10-15 minute, in cazul in care, utilizatorul detine o viteza buna de internet iar bara de progres se incarca repede. Pentru vizionarea unui film online optim este nevoie de cel putin 2mbps. In cazul in care viteza de internet este mica va trebui sa lasati playerul pus pe pauza, peste 15 minute, dupa care puteti viziona filmul online fara intrerupere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *