Filme Gratis Online HD – FilmGratis.ro

Vezi Filme Online

Vezi Filme Online

Vezi Filme Online este un tutorial creat special pentru cei care nu stiu cum pot vedea un film pe site-ul www.filmgratis.ro. Aceste filme se pot vedea fara intrerupere, toate avand subtitrare in romana, fiind foarte usor de vizionat. Pentru mai multe detalii urmariti acest tutorial pas cu pas, Vezi Filme Online pentru vizionarea unui film online gratis.

 

Pasul 1

Primul lucru care va trebui sa il face-ti este vizionarea trailerului, care va permite sa va decide-ti in privinta filmului. Acesta este ascuns si poate fi gasit prin aplicarea unui click pe poza de profil al filmului. Acesta poate fi ascuns din nou, prin aplicarea unui click pe poza de porfil.

 

 

Pasul 2

Trailerul va avea calitatea default 360p pentru a putea fi vizionat si de utilizatorii care au o conexiune la internet mai slaba. Pentru a modifica calitatea, va trebui sa setati din partea din dreapta, de jos a playerului, dand click pe o calitate superioara si anume 480p sau 720p.

 

Pasul 3

Filmul Online il veti gasi intotdeaunain partea de sus a pagini, aflate sub casutele “Player”. De asemenea filmul poate avea doua parti si va scrie “Partea 1” si “Partea 2”

 

Pasul 4

Urmatorul pas va fi alegerea calitatii filmului, in cazul in care acesta detine o calitate superioara de 360p si modificarea acestuia in 480p sau 720p, in functie de preferintele si viteza de internet a fiecaruia.

 

Pasul 5

Ultimul pas consta in pornirea playerului si punerea acestuia pe pauza pentru incarcarea barei de progress a playerului. Acesta se va mentine pe pauza timp de 10-15 minute, in cazul in care, utilizatorul detine o viteza buna de internet iar bara de progres se incarca repede. Pentru vizionarea unui film online optim este nevoie de cel putin 2mbps. In cazul in care viteza de internet este mica va trebui sa lasati playerul pus pe pauza, peste 15 minute, dupa care puteti viziona filmul online fara intrerupere. Vezi filme online Gratis in calitate HD

 

Vezi Filme Online Gratuite in calitate Full HD. Daca aveti probleme va asteptam sa ne spuneti parerile voastre.