Act of Valor 2012

  Actori:
  Regia:
  Nota IMDB:
  Rating:

[Filme Gratuite – Filme Online – Filme Gratis Online – Filme Noi – Filme Online HD – Filme HD – Filme Subtitrate – Filme Noi Gratis – Act of Valor 2012] – Atunci cand un agent este rapit, o echipa de elita, formata din puscasi marini au ca misiune salvarea colegului lor. Situatia se schimba atunci cand primesc un alt ordin pentru oprirea atacurilor aduse impotriva SUA de catre un complot terorist. Acestia va trebui sa isi termine noua misiune insa prietenul lor nu va mai rezista mult timp si de aceea va trebui sa ia o decizie astfel incat sa duca la bun sfarsit ambele misiuni.

Trailer


 

Film Online

 
 

Descarca Film                     Descarca Film

6 thoughts on “Act of Valor 2012

 1. E mult mai realst fata de alte filme de genu, totul se face in echipa si cu disciplina. expandable sau alte filme sunt niste porcarii, asta e un film bun

 2. IMI PLACE FILMUL..DAR CUM FAC SA VAD SI SFIRSITUL??
  SE OPRESTE LA MINUTUL 48..

  E AL DOILEA FILM LA CARE PATESC ASA!!

 3. Toate filmele sunt complete. In cazul in care un anumit film se blocheaza poate fi din cauza serverului care este suprasolicitat, sau de la conexiunea lenta a dvs la internet. Pentru a continua sa vizualizati filmul in continuare, va trebui sa dati un reflash la film si sa il porni-ti din momentul in care s-a blocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *